Monday, August 25, 2014

SEMINAR SAHAM MURAH RM50.00 SAHAJA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Seperti yang FY nyatakan minggu lepas, pasaran saham overheating bilamana volume pasaran mencecah paras tertingginya di tahap 7 billion transaksi. Keadaan ini menyebabkan ada sesetengah broker terpaksa menjalankan margin call, margin capping dan margin suspension bagi sesetengah kaunter disebabkan oleh over exposure kepada kaunter-kaunter tersebut. Maaf agak sukar untuk FY menterjemahkannya ke dalam Bahasa Melayu. Untuk pengetahuan anda kebanyakan kaunter yang menghadapi masalah ini ialah kaunter-kaunter Cap Ayam atau kaunter-kaunter penny stocks yang digoreng para sindiket saham. Minggu lepas ia naik seakan ia akan terus naik ke bulan malangnya minggu ini ia lesu, lemah dan longlai. Force selling untuk belian minggu lepas bagi pelabur yang bermain kontra tak dapat ditahan minggu ini jadi harga-harga saham mula menurun.

Apapun sekiranya anda ingin belajar, mengelakkan kerugian, memahami operasi sindiket saham, memilih saham-saham yang baik dan menguntungkan jemputlah datang ke seminar-seminar yang FY jalankan.   

Kali ini kepada Trader dan Investor di Bursa Malaysia. Sekiranya anda ingin menajamkan kemahiran Trading Online anda, FY ingin menjemput anda ke Woksyop Online Trading Made Easy Sabtu ini.

TAJUK WOKSYOP;

Memaksimumkan penggunaan info online trading platform (BTX) dan jana keuntungan melaluinya.

Tarikh: 30 Ogos 2014
Hari: Sabtu
Masa: 8.30-12.30

KEPERLUAN;

Laptop dan perisian platform online trading BTX

TEMPAT;

Thotbox Training Centre
No 212, Lobby 3,
Block A, Damansara Intan,
1 Jalan SS 20/27,
Petaling Jaya, Malaysia

HARGA PROMOSI : RM50.00 SAHAJA!

CARA MENDAFTAR ;

Deposit ke Akaun Maybank Advance Forward Training
5051 0340 5396
Dan hubungi Zuhri Zain 012 6290407 bagi mengesahkan pendaftaran anda.

Tempat terhad hanya kepada 30 orang terawal sahaja.

BIODATA SPEAKER ;

Sifu Nabil Fikri MSTA adalah Regional Technical Analyst untuk CIMB Research House. Satu satunya analyst berbangsa melayu di situ.

Sifu Zuhri Zain MSTA pula memegang rekod 90 trade tanpa kerugian. Ini FY sendiri yang sahkan. Jom belajar jadi trader super dengan mereka!

Selain itu dalam jangkamasa terdekat ini FY akan menjalankan ;
  • Seminar Super Investor dijadualkan pada 13 September 2014 di Bangunan Lembaga Getah Asli. Layari www.seminarsaham.com.my untuk mendaftar. Yurannya ialah RM490.00.
  • Personal Coaching juga dijalankan setiap hari di pejabat FY. Terhad kepada 5 orang sahaja setiap sesi. Hubungi FY 016 6667430 untuk temujanji. Yurannya RM900.00 untuk sesi sehari.
Disamping itu juga FY sedang menyiapkan buku-buku Ebook Pelaburan Saham untuk kemudahan anda semua tak berapa lama lagi. InsyaAllah.

Sekiranya anda ingin memulakan portfolio pelaburan saham di Bursa Malaysia baik melalui pelaburan PRIMARY MARKET melalui IPO Awam, IPO di MITI dan Private Placement mahupun SECONDARY MARKET melalui pelaburan dalam pasaran terbuka FY boleh membantu anda.

Dan sekiranya anda ingin menjana keuntungan sepertimana yang dipaparkan tadi, FY menjemput anda untuk menyertai Seminar Super Investor bersama FY pada hari Sabtu 13 September ini di Bangunan Lembaga Getah Asli, bersebelahan KLCC. Untuk mendaftar layari ; 

Sekian dahulu buat kali ini.

Wasalam...

FY
016 6667430
Remisier
Kenanga Investment Bank Berhad
Naib Presiden
Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.