Friday, August 22, 2014

MENJADI EXPERT TRADER DI BURSA MALAYSIA PART 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kita bertemu lagi. Kali ini FY ingin tunjukkan bukti bagaimana untuk menjadi Trader Pro Bahagian 2. Kalau dalam artikel sebelum ini FY mengatakan yang trader Pro perlu berlatih menembak banyak kali setiap hari sebelum boleh menjadi seorang penembak tepat dalam pasaran. Dalam artikel kali ini pula Trader mesti punya kelebihan untuk memilih saham yang betul untuk ditembak dan bila saham itu telah dikenalpasti ia boleh ditembak berkali-kali bagi menjana keuntungan yang berkali-kali juga. Cuba lihat apa yang terjadi di dalam Screen Shot ini. Saham yang dipilih ialah saham SCICOM. 


Bagi seorang Trader Pro bukan hanya SATU saham yang dikenalpasti tetapi banyak. Kita cuma perlu tahu bila masa yang paling sesuai untuk menembaknya.

Anda ingin belajar menjadi seorang Trader Pro?

Hubungi FY 016 6667430 atau Zuhri Zain MSTA 012 6290407 untuk membuat temujanji personal coaching bagi menjadi seorang Pro Trader. InsyaAllah kami akan membantu anda.

Janganlah asyik baca post-post FY dalam blog secara senyap, tapi tak percaya...
Janganlah asyik baca post-post FY dalam blog ini tapi tak berbuat apa-apa...
Tanpa berbuat apa-apa anda takkan kemana - mana.

Ambillah insiatif datanglah ke Seminar Saham Super Investor FY. Daftar di www.seminarsaham.com.my. Ambillah langkah pertama yang mungkin akan mengubah hdup anda selamanya.  


Berikut ini sedikit nasihat yang mungkin berguna bagi Trader dan Investor di Pasaran saham.


Dalam jangkamasa terdekat ini FY akan menjalankan ;

  • Woksyop BTX Online Trader dengan harga promosi RM50.00 sahaja akan dijalankan pada hari Sabtu 30 Ogos bertempat di ThotBox, Damansara Intan. Hubungi Zuhri Zain 012 6290407 untuk tujuan pendaftaran.
  • Seminar SuperTrader pada 23 Ogos 2014 di Grand Blue Wave Hotel Johor Bahru. Hubungi Mustapha Kamal 019 7775527 untuk mendaftar.
  • Seminar Super Investor bersama FY 13 September nanti tapi kalau tak sabar boleh buat temujanji personal coaching di pejabat FY. Terhad kepada 5 orang sahaja setiap sessi. 
Disamping itu juga FY sedang menyiapkan buku-buku Ebook Pelaburan Saham untuk kemudahan anda semua tak berapa lama lagi. InsyaAllah.

Sekian dahulu buat kali ini.

Wasalam...

FY
016 6667430
Remisier
Kenanga Investment Bank Berhad
Naib Presiden
Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.