Wednesday, February 5, 2014

JEMPUTAN KE KURSUS SUPER INVESTOR SABTU 1 MAC 2014

Assalamulaikum... Salam ceria, salam sejahtera buat semua...

Pihak Advance Forward Training & Consultancy sekali lagi menganjurkan seminar untuk pelabur ekuiti Bursa Malaysia untuk mendalami ilmu pelaburan saham dalam pasaran Bursa Malaysia. Seminar ini menyediakan satu lagi cara bagaimana untuk berdagang atau melabur dalam pasaran ekuiti Bursa Malaysia.

Berikut ini adalah 3 seminar saham utama yang dianjurkan oleh Advance Forward Training and Consultants ;

1.   SEMINAR SUPER INVESTOR
BASIC INVESTOR / TRADER
Untuk pelabur newbie dan beginner. Menyampaikan overview pasaran saham serta kaedah-kaedah menjana keuntungan dalam pasaran Bursa Malaysia. Yuran penyertaan hanya RM490.00.

2.   SEMINAR SUPERTECH INVESTOR
INTERMEDIATE INVESTOR / TRADER
Untuk Investor dan Trader intermediate dengan menggunakan kaedah analisa teknikal iaitu dengan menganalisa carta bagi menjalankan urusniaga dalam pasaran. Yuran penyertaan hanya RM700.00.

3.   SEMINAR SUPERTRADER
ADVANCE INVESTOR / TRADER


Untuk Trader Advance level dengan menggunakan Software Supertrader bagi mendapatkan signal beli dan jual jangkamasa pendek mahupun panjang. Yuran penyertaan hanya RM900.00.

InsyaAllah FY akan mengadakan Seminar Saham Super Investor pada hari Sabtu 1 Mac nanti di Bangunan Lembaga Getah Asli, berhadapan KLCC. Yurannya masih sama iaitu RM490.00. Antara seminar saham yang termurah di pasaran tetapi dengan kandungan seminar yang amat bernilai dan penuh pengisian.

Seminar ini menceritakan perjalanan bagaimana sesebuah syarikat itu bermula  sehingga bagaimana ia disenaraikan di Bursa Malaysia. Peruntukan saham IPO, Pink Form, Blue Form, IPO di MITI, Private Placement mahupun kepada pelabur awam. Kemudian bagaimana menganalisa saham-saham dalam Bursa Malaysia bagi menjana keuntungan darinya. Ini ditambah pula dengan pengenalan kepada Software Super Investor yang memberikan tip harian untuk seorang trader. Perbezaan antara Investor dan Trader, kategori saham-saham dan perbezaannya serta banyak lagi akan dikongsikan.

Seminar ini sesuai bukan hanya untuk newbie malah untuk pelabur yang telah lama berada dalam pasaran saham. Ini kerana ada banyak perubahan dan pembaharuan dalam pasaran yang perlu diketahui bagi menjadi seorang pelabur yang bijak!

RM490.00 anda pasti berbaloi!

Untuk mendaftar hubungi Puan Azila Ismail di talian 012 2511755

atau 


Cepat! Tempat adalah terhad!

Sekian dulu. Kita jumpa di sana...

Faizal Yusup
Remisier
Kenanga Investment Bank Berhad


Perkhidmatan kami ;
  • Seminar Super Investor
  • Seminar SuperTech Investor
  • Seminar SuperTrader
  • Membuka akaun CDS
  • Memulakan portfolio pelaburan saham
  • Ebook - Panduan Lengkap Memohon IPO di MITI
Follow FY di Twitter – twitter.com/afaizalyusup
Add FY di Facebook - www.facebook.com/faizalyusupii

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.