Tuesday, November 15, 2022

DIMANA ANDA BOLEH BERCERITA TENTANG PELABURAN SAHAM?

 DIMANA ANDA BOLEH BERCERITA TENTANG PELABURAN SAHAM?


Di sini ler…


Sebenarnya anda kini umpama berada dalam sebuah restoran saham. Dalam restoran ini semua pelanggan yang berada di sini tak kiralah dari pengkalan Chepa, dari Kota Kinabalu, dari Arau maupun dari Bukit Beruntung semuanya akan duduk bersama bercerita tentang saham. Tak kira lah dia doktor, engineer atau lawyer, jaga, kerani atau pekerja kilang objektifnya sama. Buat duit melabur saham. Sesekali adalah seorang dua pelanggan yang akan menyampaikan pengisian-pengisian bagi tujuan peningkatan keimanan. 


Sesekali FY share perkongsian Minda Akhirat jugak sebagai bekalan saham akhirat FY sendiri.


Sebenarnya anda boleh menggunakan restoran ini untuk berbual tentang pelaburan saham apa juga ada perkara yang melibatkan aspek pelaburan saham di Bursa Malaysia. Namun demikian ada juga yang hanya diam malu untuk bertanya sedangkan banyak yang boleh anda timba andai anda berbual-bual di sini.


Kalau anda berada di kampung anda misalannya, bila mana anda ingin berbual tentang keuntungan dan mahupun kerugian yang ada alami mahupun apa-apa sahaja berkaitan saham dan ekonomi Malaysia anda tidak boleh berbuat demikian kerana besar kemungkinan tak ada sesiapa pun yang melabur saham di kalangan anda. Takkanlah anda nak ajak opah anda cerita pasal saham ye tak? Hawhawhaw...


Malah untuk mengajak lebih 200 orang untuk datang dan berbual pasal saham dalam serentak dalam sebuah restoran di alam realiti adalah sesuatu yang sukar dilakukan.


Jadi pesan FY, jangan lepaskan peluang ini untuk bertanya, berbual-bual, share apa juga pasal saham dan kewangan serta menimba seberapa banyak ilmu saham sementara anda berada di sini.


Ilmu bermanfaat yang dikongsikan pasti akan bawa ilmu yang lebih banyak lagi buat diri anda…


Pesanan

FY Al Haj

Top Performing Remisier

Broker Kenanga


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.