Wednesday, November 23, 2022

CLIENT HAPPY ECA TERBANG!

 IPO ECA TERBANG!

Satu lagi IPO, ECA INTEGRATED SOLUTION BHD disenaraikan hari ini Rabu 23 November 2022.

Saham tersebut ditawarkan pada harga RM0.17 dan dibuka pada harga RM0.65 dengan kenaikan sebanyak RM0.48 atau 282%!

Dalam bahasa mudah anda akan untung RM480 setiap 1000 units saham yang anda dapat atau RM4800 kalau anda berjaya dapat 10000 units. Kalau anda lihat dalam gambar di atas ada client FY yang dapat saham ni sebanyak 35000 units jadi ini membawa keuntungan sebanyak RM16800!!! 

Dalam hal ini yuran seminar FY pula jauh lebih rendah dibandingkan dengan ilmu dan keuntungan yang bakal dijana.

Saham ini naik walaupun dalam keadaan politik negara yang belum selesai. Ini jelas menunjukkan yang Bursa berdaya tahan dan perniagaan tetap berjalan seperti biasa namun kestabilan politik pastinya merupakan sesuatu yang diperlukan bagi memastikan kelestarian sesebuah negara.

Jumaat ini saham IPO INFOMINA pula akan disenaraikan. Ia juga saham Industri Teknologi sama industri dengan ECA ini dan FY jangkakan ia juga bakal bawa keuntungan yang baik. InshaAllah. Nantikan interview FY dengan MD INFOMINA di Youtube besok pagi. 

Apapun jemputlah ke Seminar From Zero To Hero bersama FY kalau anda nak tambah pendapatan dengan pelaburan saham. InshaAllah FY dan Team boleh membantu anda.

Buat masa ini anda masih lagi berpeluang untuk mendapatkan harga promosi Buy One Free One hanya untuk November dan Disember ini sahaja di Dewan AF Training Nilai.

PROMOSI SEMINAR SAHAM FZTH HUJUNG TAHUN 2022

PROMOSI BUY ONE FREE ONE!

Berita baik buat semua pelabur saham! Peluang untuk belajar melabur saham dengan Sifu Faizal Yusup dan Zuhri Zain!

AF Training akan menganjurkan 2 lagi sesi seminar saham From Zero to Hero sebagai penutup tahun ini di Dewan AF Training di Nilai dengan harga promosi.

Memandangkan keadaan inflasi dewasa ini pihak kami mengambil keputusan untuk memberikan promosi beli satu seat pada harga RM1290 anda akan dapat FREE satu seat lagi. Beli satu dapat dua!!!

Jadi ajaklah suami, isteri, saudara mara, rakan taulan untuk menghadiri seminar saham yang serba lengkap ini. Tahun hadapan yurannya akan kembali seperti biasa.

Promosi ini hanya untuk tarikh dan lokasi seminar berikut;

FZTH NILAI

Tarikh :  26 & 27 Nov 2022
              (Sabtu & Ahad)
Lokasi: Dewan AF Training 
              Putra Nilai, Nilai
Masa : 9 pagi - 5.30 ptg

FZTH NILAI

Tarikh : 10 & 11 Dec 2022
              (Sabtu & Ahad)
Lokasi: Dewan AF Training
              Putra Nilai, Nilai
 Masa : 9 pagi - 5.30 ptg

Pilihlah tarikh mana yang sesuai. Jangan risau, Seminar ini diiktiraf oleh Bursa Malaysia! FY pun pemenang Anugerah Bursa Malaysia. Anda berada di tempat yang betul untuk belajar melabur saham. 

Sekiranya anda berminat, ingin mendaftar dan ada pertanyaan lanjut mengenai Seminar From Zero To Hero ini, anda boleh Hubungi Pn Hajah Azila di talian 016-6641755.

atau tekan jer link di bawah ini ;


Tempat adalah terhad - FIRST COME FIRST SERVE BASIS

Jom! Jom!


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

 

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.