Wednesday, May 17, 2023

IPO PANAS MACAM PISANG GORENG!

 SAHAM IPO PANAS MACAM PISANG GORENG LA NI!


Tatkala semua instrumen kewangan dan pelaburan yang lain serba lemau sebaliknya saham IPO tengah meletop! Hingga boleh buat keuntungan sampai lebih 100%!


Tapi macamana nak buat tu?

Macamana nak apply?

Kat mana nak mohon?

Berapa banyak modal?

Apa yang diperlukan?

Saham IPO mana yang berpotensi?

Apa analisis yang perlu dilakukan?

Dan pelbagai persoalan lagi…


Jawapannya senang jer…


Jemputlah datang ke Seminar Saham From Zero To Hero bersama FY. Seminar yang diiktiraf Bursa Malaysia untuk menjawab semua persoalan ini.


Seminar yang serba lengkap dan tiada UPSELL kerana anda hanya perlu hadir untuk 2 hari sahaja untuk anda belajar dan faham mengenai pelaburan di Bursa Malaysia. 


Setelah sebulan merehatkan diri kini Seminar FZTH kembali lagi! Jangan lepaskan peluang anda untuk datang dan belajar ilmu-ilmu pelaburan di Bursa Malaysia.. 


Berikut merupakan tarikh Seminar Saham From Zero To Hero yang akan datang ;


FZTH NILAI


(Terhad 25 peserta shj)


Tarikh: 22 & 23 Mei 2023 (Isnin & Selasa)

Lokasi: Dewan AF Training, Putra Nilai, Nilai

Masa : 9 pagi - 5.30 ptgTarikh : 3 & 4 Jun 2023 (Sabtu & Ahad)

 Lokasi: Dewan AF Training Putra Nilai, Nilai

Masa : 9 pagi - 5.30 ptgTarikh : 24 & 25 Jun 2023 (Sabtu & Ahad)

Lokasi : Dewan AF Training Putra Nilai, Nilai

Masa : 9 pagi - 5.30 ptg


Kelas ini terhad untuk 25 orang sahaja satu sesi. Bagi yang berminat dan ada pertanyaan mengenai seminar FZTH boleh hubungi Hajah Azila di talian 016-6641755 atau daftar terus di sini 👇


https://seminarsaham.my/


https://seminarsaham.my/


https://seminarsaham.my/


-FIRST COME FIRST SERVE BASIS-


Jomm....


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.