Friday, July 15, 2022

TAKDA TIP ITU BAGUS!

  TAKDER TIP TU BAGUS!


Ramai pelabur saham yang nak tip saham hari-hari sebab kalau boleh nak buat duit hari-hari.

Tip saham FA hari-hari ada sebab setiap hari ada sahaja Research House yang membuat analisa berasaskan nilai syt dan memberikan harga sasaran untuk sesuatu saham tersebut lantas memberikan saranan mereka samaada untuk membeli atau menjual saham yang dianalisa itu.


Tip saham TA pun hari-hari ada selagi ada signal baik short term atau long term. Kalau tak ada monthly ada kat weekly, kalau tak ada kat weekly ada kat daily dan begitulah seterusnya.


Masalahnya adakah saham ini comfirm akan naik?


Dalam team FY berbeza kami akan selidik semua perkara dan anda kami yakin ia akan naik barulah kami memberikan tip saham tersebut. Pun begitu kami hanya manusia biasa... ada juga tip yang kami bagi itu tak naik dan perlu cut loss kerana ia ke bawah. Apapun itulah lumrah dan hakikat melabur saham.


Apa yang penting ialah tip yang menang lebih banyak dari tip yang kalah dan akhirnya secara purata anda menjana keuntungan.


Pun begitu kebelakangan ini Bursa Malaysia agak senyap dengan volume yang semakin lama semakin rendah...


Jadi kekadang tak ada tip saham pun bagus juga sebab kita tak loss!


FY Al Haj

Top Performing Remisier

Kenanga Investment Bank Berhad


Nak melabur saham sebagai alternatif pelaburan anda?


Cari FY... 0166667430


atau jemputlah datang ke seminar saham FZTH yang FY jalankan…


Jadual Terkini Seminar From Zero To Hero Sesi JULAI Dan OGOS 2022.


FZTH BANGI


Tarikh : 23 & 24 Jul 2022

              (Sabtu & Ahad)

Lokasi:  Hotel Bangi Resort Bangi

Masa : 9 pagi - 5.30 ptg


FZTH NILAI


Tarikh : 1 & 2 Ogos 2022

              (Isnin & Selasa)

Lokasi : Dewan Advance

              Forward, Putra Nilai

Masa : 9 pagi - 5.30 ptg


FZTH PENANG


Tarikh:13 & 14 Ogos 2022

             (Sabtu & Ahad)

Lokasi: Hotel Iconic

              Bukit Mertajam

              Penang

Masa : 9 pagi - 5.30 ptg


Anda Jangan risau, Seminar ini diiktiraf oleh Bursa Malaysia! FY pun pemenang Anugerah Bursa Malaysia. Anda berada di tempat yang betul untuk belajar saham. 


Sekiranya anda berminat, ingin mendaftar dan ada pertanyaan mengenai Seminar From Zero To Hero anda boleh Hubungi Pn Hajah Azila di talian 016-6641755 untuk menempah seat anda.


Atau tekan je link di bawah ini :


https://seminarsaham.wasap.my/


Tempat adalah terhad - FIRST COME FIRST SERVE BASIS


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.