Wednesday, July 27, 2022

PERKONGSIAN TENTANG UNIMEDIC GROUP BERHAD

 Assalamulaikum dan Salam Sejahtera.


Satu perkongsian.


Semalam satu lagi IPO disenaraikan. Kali ini IPO Umedic Group Berhad. Syt dalam industri Healthcare. 

Ia ditawarkan pada harga RM0.32 dan dibuka pada harga RM0.50 dengan keuntungan sebanyak RM0.18 atau 56.25%.

Ia naik setinggi RM0.55 sebelum ditutup pada harga RM0.44.

Saham ini tidak diperuntukkan di MITI dan pada masa yang sama masih belum mendapat Status Syariah. FY percaya ia akan mendapat status Syariah November nanti bila pihak Syariah Committee Suruhanjaya Sekuriti bersidang.

Begitupun pelabur yang berjaya mendapatkan saham IPO ini dari peruntukan awam pastinya untung. Ini jelas menunjukkan yang saham IPO masih lagi attractive walaupun Bursa Malaysia rata-rata agak lembab.

Anda berminat nak belajar bagaimana nak buat duit dengan pulangan yang tinggi begini?

Jemput sahaja sertai seminar saham FZTH yang FY jalankan… Semua ilmunya ada dalam seminar tersebut. Jomlah!


Seminar From Zero To Hero Sesi JULAI Dan OGOS 2022.


FZTH NILAI


Tarikh : 1 & 2 Ogos 2022

              (Isnin & Selasa)

Lokasi : Dewan Advance

              Forward, Putra Nilai

Masa : 9 pagi - 5.30 ptg


FZTH PENANG


Tarikh:13 & 14 Ogos 2022

             (Sabtu & Ahad)

Lokasi: Hotel Iconic

              Bukit Mertajam

              Penang

Masa : 9 pagi - 5.30 ptg


Jangan risau, Seminar ini diiktiraf oleh Bursa Malaysia! FY pun pemenang Anugerah Bursa Malaysia. Anda berada di tempat yang betul untuk belajar saham. 


Sekiranya anda berminat, ingin mendaftar dan ada pertanyaan mengenai Seminar From Zero To Hero anda boleh Hubungi Hajah Azila di talian 016-6641755 untuk menempah seat anda.


Atau tekan je link di bawah ini :

https://seminarsaham.wasap.my/


Tempat adalah terhad - FIRST COME FIRST SERVE BASIS


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.