Wednesday, August 3, 2022

PENDAPATAN PASIF MELABUR SAHAM

  

PENDAPATAN PASIF MELABUR SAHAM


Selepas pandemik Covid 19 ramai yang terjejas dari sudut ekonomi. Perniagaan dan pekerjaan terjejas. Ditambah pula dengan kenaikan kadar faedah dan inflasi. Peperangan Russia Ukraine pula menambah derita.

Nak cari kerja baru atau nak mulakan perniagaan baru juga payah. 

Sebenarnya selain pendapatan aktif yakni kerja hakiki yang kita jalankan kita kena ada pendapatan pasif iaitu Duit buat duit. Kita wajib ada Multiple Stream of Income bagi menangani masalah kewangan ini.

Salah satu lorong yang terbaik ialah dengan melabur saham di Bursa Malaysia. Baik melabur dalam saham-saham IPO, menjadi Trader atau Investor. Cumanya anda kena ada ilmu mengenainya.


Di sinilah Seminar Saham From Zero to Hero dapat membantu! Seminar ini telah dijalankan lebih 12 tahun dengan lebih 200 seminar dan lebih 5000 alumni. Ia juga diiktiraf oleh Bursa Malaysia! 

Terkini Seminar Saham From Zero To Hero akan ke Utara Tanah Air.


FZTH PULAU PINANG


Tarikh:13 & 14 Ogos 2022

             (Sabtu & Ahad)

Lokasi: Hotel Iconic

              Bukit Mertajam

              Penang

Masa : 9 pagi - 5.30 ptg


Ia sesuai untuk yang Zero mahupun yang berpengalaman. 

Ia juga sesuai untuk mereka yang sudah pergi seminar saham yang lain tapi masih blur.

Untuk pengesahan anda boleh tonton banyak testimoni yang disampaikan oleh para peserta di Youtube Faizal Yusup.


Penyampai ialah Tuan Haji Faizal Yusup merupakan Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad. Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia dengan lebih 25 tahun pengalaman serta Zuhri Zain MSTA(UK) pakar TA yang merupakan hos rancangan Nadi Ekuiti di Astro.


Jadi, anda berada di tempat yang betul untuk belajar melabur saham. 


Sekiranya anda berminat, ingin mendaftar dan ada pertanyaan mengenai Seminar From Zero To Hero sila hubungi Hajah Azila di talian 016-6641755 untuk menempah seat anda.

Atau tekan je link di bawah ini :


https://seminarsaham.wasap.my/


Tempat adalah terhad.

Kita jumpa di Pulau Pinang!


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari! Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.