Thursday, August 3, 2023

KENAPA MELABUR SAHAM?

 KENAPA MELABUR SAHAM?


Bila kita melabur saham bermakna kita menjadi sebahagian dari pemilik syt tersebut.


Oleh kerana negara kita merupakan negara yang membangun ini bermakna kebanyakan syt yang ada dalam negara ini merupakan syt yang sedang dalam proses membesar.


Kebanyakan syt kita belum lagi mengeluarkan produk dan perkhidmatan untuk dipasarkan ke seluruh dunia. Ia setakat dalam Malaysia, Asia Pasifik mahupun timur tengah dan hanya segelintir yang dapat menembusi pasaran Eropah dan Amerika.  


Jadi syt-syt ini akan membangun selari dengan pembangunan negara ke arah negara maju.


Oleh itu untuk tidak ketinggalan dalam era pembangunan ini maka kita mesti mengambil langkah untuk melabur dalam saham-saham syt yang tersenarai di Bursa Malaysia ini!


Membesarnya syt Greatec, Atech, Inari, Public Bank, dan sebagainya akan secara langsung membawa keuntungan kepada kita sebagai pelaburnya.


Anda tiada beza dengan Warren Buffett yang melabur dalam saham Coca Cola yang akhirnya menguasai pasaran dunia...


Tapi janganlah beli dan simpan saham cap ayam yang dah nak bankrap! 


Apapun kalau anda nak belajar melabur saham dengan betul dengan kaedah yang terbukti berkesan menjadi pelabur IPO, investor atau trade jemputlah datang ke seminar saham From Zero to Hero yang FY jalankan.


FY Al Haj

Top Performing Remisier

Kenanga Investment Bank Berhad


SERTAI GROUP WHATSAPP SAHAM FY SECARA PERCUMA http://groupsahamFY.wasap.my/

ATAU GROUP TELEGRAM FY https://t.me/FaizalYusup

atau
HUBUNGI FY TERUS DI TALIAN 0166667430 KHIDMAT NASIHAT SAHAM TERKINI PERCUMA SEPANJANG MASA. Faizal Yusup @ FY Al Haj www.faizalyusup.net 0166667430 DIIA UITM Shah Alam BBA Finance University Of Nebraska Lincoln Top Performing Remisier Kenanga Investment Bank Berhad Mantan Naib Presiden Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia Speaker Bertauliah InvestSmart Suruhanjaya Sekuriti Seminar Saham From Zero To Hero (FZTH) diiktiraf Bursa Malaysia Pemenang 5 Anugerah Bursa Malaysia Blog saham FY telah melebihi 4 juta pengunjung Penulis 11 buah buku Lebih 20 tahun pengalaman dalam pelaburan saham di Bursa Malaysia. *FY Team*
Ingin tahu lebih lanjut tentang trading secara online dan mendapatkan tip saham berdasarkan Technical Analysis? Hubungi Zuhri Zain MSTA | 0126290407 - TA Expert, Handles Private Placements. Ingin subscribe screener Algoritm AQ VAR bagi memudahcara pelaburan saham anda? Hubungi Firdaus Majid MSTA, CMT |0134229155 Ingin buka platform online untuk trading Saham? Hubungi Ramzie | 0173730513 atau Jehanshah | 0126673927 Ingin buka akaun CDS dan Trading secara pos? Hubungi Cik Anna l 011 2139 5718 dengan memberikan nama serta alamat penuh atau datang sendiri ke pejabat kami di Kenanga Investment Bank Berhad, 240, Tingkat 2, Mutiara Damansara, The Curve, Petaling Jaya. Berdekatan IKEA. Baca blog dengan input saham percuma di www.faizalyusup.net Download Ebook Investlah percuma di www.faizalyusup.my Ingin menghadiri Seminar Saham lengkap From Zero To Hero 2 hari bagi pelabur Newbie bersama FY?
Hubungi Hajah Azila 0166641755 untuk mengetahui tarikh seminar seterusnya. Ingin masuk group pelaburan saham FY di WhatsApp secara percuma?
http://groupsahamFY.wasap.my/ atau wasap nama penuh anda ke no talian 0166667430. Pelbagai tip dan pengisian saham disampai di sana setiap hari!

Jangan risau anda berada di tempat yang betul! Harap like, share dan subscribe andai anda mendapat manfaat dari perkongsian FY ini... Terima kasih. FY Al Haj

Berikut adalah blog-blog dan link manfaat FY yang lain;

Untuk mendapatkan input pelaburan saham layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 1 secara percuma layari -

Novel paling best pernah anda baca Trilogi Man Rempit 2 secara percuma layari - 

Kisah anak Pak Gad bernama FY layari -

Ingin dapatkan pengisian motivasi bersama FY? Layari -

Ingin baiki diri ke arah Minda Akhirat? Layari -

Ikuti FY di Youtube 

Ikuti FY di Facebook

 


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.