Sunday, August 6, 2023

BUKA AKAUN CDS DI BROKER KENANGA DENGAN FY

 GARIS PANDUAN MEMBUKA AKAUN CDS DAN TRADING VIA ONLINE DI KENANGA BERSAMA FAIZAL YUSUP

 
Salam Sejahtera Tuan/Puan,
 
https://youtu.be/RcIt4J5OoVw
👆🏻👆🏻👆🏻
Kepada yang belum pernah buka Akaun CDS di Kenanga, Cawangan The Curve, SILA TONTON DULU VIDEO GUIDELINES DI ATAS UNTUK FAHAM CARA ISI SECARA ONLINE.
 
Sila KLIK link di bawah ini untuk pendaftaran account CDS dengan TRADING di Kenanga secara online.
 
https://dco.kenanga.com.my/affiliate?traderCode=20652
 
PENTING selepas klik link di atas :
 
DI BAHAGIAN "SELECT A PRODUCT", SILA KLIK  "EQUITY BROKING (STOCK TRADING)"
 
PERHATIAN PENTING!!!
 
STEP YANG TERAKHIR DALAM VIDEO TERSEBUT, UNTUK PEMBAYARAN AKAUN CDS RM10.00, TUAN/PUAN WAJIB BUAT PEMBAYARAN SECARA ONLINE DARI AKAUN SENDIRI DAN BUKAN DARI AKAUN 3RD PARTY, COMPANY, ADIK BERADIK, IBU, BAPA, SUAMI, ISTERI MAHUPUN KAWAN.
 
Dan juga minta tolong Tuan/Puan JANGAN SCAN IC ATAU SELFIE MUKA LEBIH DARI 3 Kali sebab sistem akan BLOCK atas sebab-sebab keselamatan.
 
PERHATIAN
 
Buat masa sekarang, TENTERA dan POLIS tidak boleh Scan IC di dalam sistem ini. Sila hubungi Cik Ana untuk dapatkan Borang CDS dan TRADING.
 
Hubungi atau whatsApp Team FY, Cik Ana 011-213 95718 atau En Rashid 011-11736110 sekiranya tidak pasti cara pengisian secara online atau nak isi borang secara manual.
 
UNTUK INFO - MANUAL application akan ambil masa anggaran 14 hari bekerja berbanding ONLINE application yang HANYA akan ambil masa anggaran 30 minit sahaja untuk pendaftaran pada HARI BEKERJA.
 
PENTING : Sekiranya mengalami masalah teknikal berkaitan ONLINE CDS & TRADING AKAUN,
 
Minta tolong Tuan/Puan email NAMA PENUH, H/P dan juga SCREENSHOT masalah teknikal tersebut kepada customerservice@kenanga.com.my dan cc juga kepada jehanshah@kenanga.com.my.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.