Thursday, December 26, 2013

Kursus Pelaburan Saham di Johor, Sabah, Kelantan dan Pulau Pinang

Assalamualaikum...

Kita bertemu lagi.

Selepas beberapa tahun mengendalikan seminar Super Investor di Kuala Lumpur dan Shah Alam, Ramai juga pelabur dari seluruh pelusuk tanah air yang meminta FY menjalankan seminar di tempat mereka.
 
Jadi bagi tahun 2014 ini FY mengambil keputusan untuk memenuhi permintaan Seminar Saham Super Investor di lokasi yang lain selain dari Kuala Lumpur. InsyaAllah untuk tahun akan datang ini, FY akan menjalankan seminar Di Kota Bharu, Johor Bahru, Pulau Pinang dan Kota Kinabalu. Seperti biasa ia akan diadakan pada hujung minggu memandangkan FY begitu sibuk menjalankan urusniaga saham pada hari-hari bekerja.

Apapun ia akan bergantung kepada keadaan yang mengizinkan. Kalau ada rezeki pasti FY akan kesana nanti.

Jadi pelabur yang berada di tempat-tempat ini dan berhasrat untuk menghadiri Seminar Saham Super Investor bersama FY bolehlah sms nama, lokasi dan alamat emel kepada Puan Azila Ismail di talian 012 2511755 untuk pihak kami hubungi bila kami ke sana nanti.

Seminar yang pertama bagi tahn 2014 ialah pada 18 Januari ini di Bangunan Lembaga Getah Asli Kuala Lumpur.

Anda boleh mendaftar di www.seminarsaham.com.my

Jangan lupa war-warkan tentang seminar ini kepada kawan-kawan yang berminat untu memulakan portfolio peaburan saham di Bursa Malaysia.Sekian dulu.

Wassalam.

FY

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.